Meditáció / Fénykör

Kedves Érdeklődő!

 

 

„FÉNYKÖR” néven sok éve létezik ez a Meditációs csoport. Ehrenberger Veronika Parapszihológus-Lélekgyógyász a csoport vezetője.

Amit tulajdonképpen hívhatunk egy népes baráti társaásgnak. Hiszen hasonló érdeklődésű emberekkel lehetünk együtt minden páros héten, csütörtökön este hatkor, a Magnólia kellemes környezetében.

A meditáción való részvétel ingyenes, de célunk mások segítése, akik rászorulnak, így minden alkalommal egy perselybe önkéntes alapon bedobunk pénzt, amit jótékony célra fordítunk!


Feny 


A Meditáció célja:

A meditáció rendszerint olyan lelkiállapotra utal, amikor a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak. Testen kívüli gondolkodás, tudatáthelyezés. A meditáció alfa szinten történik.

A cél a lelki béke, megnyugvás keresése. Ilyenkor sikerül a környezetből kikapcsolódni és elérni a magasabb tudati állapotot.

A meditáció belső csend, elmélyülés, önfejlesztő technika. Ilyenkor a test pihen, a lélek feltöltődik, a szellem tanul.

Meditációval betöltjük azt a teret is, melyet fizikai világunk sémái között hiányként érzékelünk, ezáltal békét és teljességet fogadhatunk magunkba, és a hiány kitöltődik a szeretet fényével.

Meditáció nélkül nincs spirituális fejlődés, mert ilyenkor szellem és lélek tudatosan összekapcsolódik, együtt rezeg.

A meditáció út a tudatossághoz, a megvilágosodáshoz, a szellemi tanításokhoz.

Tanít, gyógyít, feltölt, utat mutat.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! J

Fénykör csoport J

 

Éredklődni Ehrenberger Veronikánál a 06 20 241 3711 – es telefonszámon tudsz.